2010-08-03

Ave crux

Nej, minsann. Något provphotoshop blev det inte för min del eftersom mitt operativsystem råkade vara några sekunder för gammalt.

Inte heller fick jag till det med ett program som heter Gimp eftersom det visade sig att en liten applikation saknades i min dator och att den skulle finnas på en installationsskiva som jag har råkat förlägga i någon låda eller mapp eller pärm, kalla det vad du vill du ...

Så, tja, då återstod bara att krypa – nej kräla! på sina bara, skinnflådda, blodiga knän och händer – till korset och mejla Sven, Bobby Jr, Preben och Anton och i konstens och alla helgons namn be någon av dem att vid lämpligt tillfälle släppa in mig på irl-Kulturkontoret för ett litet lån av Photoshopdator i en timme eller två. Det kändes ... Ja, hur tror ni att det kändes? Men vad gör man inte. För att man måste. Få färdigt sin oerhört viktiga bok.

Den enda som har svarat hittills är faktiskt Sven. Och vet ni vad? Han har erbjudit sig att färdigställa omslaget åt mig, alldeles av sig själv. Jag blev otroligt glad och tacksam och lättad och har nu skickat honom baksida, framsida och skiss.

2 kommentarer:

ettavdinafans sa...

haruenmacellerenpc?

Helena Looft sa...

mac, os 10.4.11