2008-11-11

Rödlila lemurer

Ja, ni. Jag tror att jag ger upp försöken att göra en felfri bok på Vulkan. Nu har jag fått mina nya ex och texten saknas fortfarande på sidan 112. Det är ju den kortare av de tidigare försvunna texterna, så jag får väl tänka att boken klarar sig utan den. Den står alltså under bilden och lyder:
Jo, alltså, Sven har haft hand om städningen medan Kjell har varit pappaledig så nu ser det ut så här i köksavdelningen ...

Ni kan ju klottra dit den för hand eller vad ni vill när ni har fått era nya ex, själv känner jag att jag inte orkar tjöta mer.

Jag har som tidigare meddelats också gjort om alla bilder till svartvitt och somliga av dem har nu fått en konstig rödlila ton. Vad det beror på har jag ingen aning om. Jag har frågat Vulkan men inte fått svar ännu, och hoppas innerligt att det bara är något tillfälligt fel. Som inte drabbar alla exen hela tiden? Lalala ... Eller också får vi helt enkelt bestämma oss för att detta ska vara en krånglig och skabbig och skavankig bok.

2 kommentarer:

Sven sa...

hehe, att det blir en rödlila ton beror på att den trycks i färg fast den ska vara i svartvit (kanske därför prisskillnaden är så liten)( varför vill du ha svartvitt, är du en kulturtidskriftssnobbist?) och att din icc-profil inte stämmer överens med tryckeriets.

Helena Looft sa...

Men för satan, jag hade ju färgbilder från början, men de blev ändå svartvita i trycket. Och DÅ var de minsann inte rödlila! Och eftersom det var diverse annat som inte stämde så tänkte jag att "jag gör väl om boken till svartvitt då, det kanske är något i färgtrycket som ställer till problem".

Vad icc-profil är har jag ingen aning om, men jag tycker väl att Vulkan borde upplysa om sådant om det spelar någon roll för resultatet ...