2011-04-01

Å, vilket gott kaffe

Tjo, vad det (inte) var livat här på Kulturkontoret just nu, men jag fördjupar mig för tillfället i en helt normal roman och är som uppslukad av det arbetet. Eller, ja, normal och normal, men det är inte något uttalat språkmaterialistiskt projekt den här gången i alla fall.

Jag kan ju i alla fall berätta att jag mejlade manusförfattarna till nyss nämnda Bamseavsnitt – Jens Hansegård och Joakim Gunnarsson – för att höra om det skulle bli någon fortsättning med Reinard och hans vurm för språkmaterialismen. Det var tydligen Jens Hansegård som var ansvarig för just den biten och han har inte hört av sig; Joakim Gunnarsson, däremot, tyckte att det var kul att jag uppskattade serien.

Sist men inte minst så måste jag tala om att jag har gjort sådana här stiliga å-koppar! Den som vill får gärna beställa en från mig. Ju fler som beställer desto billigare blir det, men för tillfället är de ganska svindyra – 120 kronor styck. Man kan också se det som att ju färre som beställer desto exklusivare blir det. Hur som helst så är de trevliga att dricka kaffe ur.

3 kommentarer:

Karin S sa...

Oj, hoppsan, jag hade inte sett den här när jag kommenterade i den förra. En del av ett större projekt, alltså?

Nåja. Du kanske kan sälja potatistryck också?
Själv kollade jag idag på Pay Pal konton, funderar på att öppna nät-butik, jag med. Men det verkade snårigt och antagligen är det väl som med dina muggar. Det blir inte som man tänkt och sen ska man förklara det på engelska, för någon jäkla server, typ.
Men hur tar man annars betalt? Ovikta sedlar per post, eller?

Tacksam för svar,

Helena Looft sa...

Hejhopp, jo, projektet tar sig lite olika vägar – jag tyckte å:et blev himla fint i muggform.

Men jag kan ju säga att detta med att ta betalt hittills har varit det minsta problemet. Faktum är att jag knappt har funderat på det ännu, mest har jag givit bort muggen i present. På så vis gör den lite reklam för boken. Och vice versa. Närå.

Karin S sa...

Ja, det borde jag kunnat räkna ut. Man kan ju ta tag i den biten då man har en köpare på kroken...