2013-08-23

D-uppsats-pepp-inlägg

Fick just en påminnelse i mejlen från Stockholms universitetsbibliotek; Subban, som vissa av mina kurskamrater säger. Det börjar bli dags för mig att lämna tillbaka Reading Godot av Lois Gordon, Samuel Beckett's Waiting for Godot av Mark Taylor-Batty och Juliette Taylor-Batty, Samuel Beckett: Waiting for Godot av Lawrence Graver och Shape of Paradox: an essay on Waiting for Godot av Bert O. States.

Jag lånade dem i våras och har lånat om dem ett antal gånger, men någon uppsats har det inte blivit ännu. Därför: Nu är det dags att sätta igång på allvar. Jag tänker bli klar den här hösten, nämligen. Egentligen tycker jag att det ska bli roligt, det är bara det att hela projektet känns osäkert och svårt. Jag vet inte om jag kommer att gå iland med det. Inte förrän jag har börjat skriva. Men, som sagt, jag ska försöka och nu måste jag se till att få lite fjutt på saker och ting.

Jag mjukstartar med att låna om ovanstående böcker. Och så beger jag mig ut på en promenad och införskaffar fler verk av Beckett – jag tänkte läsa in mig på annat han har gjort. Och så beställer jag I väntan på Godot på nätet, för jag måste ju ha ett eget ex. Även på engelska och franska. Jaja, seså, pepp-pepp, upp och hoppa. Det är bara att sätta igång!

2 kommentarer:

Gabrielle Björnstrand sa...

Kommer att gå jättebra så klart. Vuvuzelan tutar vackert!

Helena Looft sa...

Tack så mycket, jag hoppas ju det.